'Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen dood' geprolongeerd.

Sander heeft het afgelopen seizoen met veel plezier de rol van Paul Vlaanderen gespeeld in de voorstelling: 'Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen dood'. Wegens succes wordt de voorstelling volgend seizoen geprolongeerd van januari t/m april 2012. Voor de speellijst zie: www.thrillertheater.nl.

Uit het persbericht:
In de jaren vijftig zaten miljoenen luisteraars aan de radio gekluisterd om naar de spannende avonturen te luisteren van Paul Vaanderen. Het Thriller Theater brengt deze held nu op het toneel. Wanneer u de ogen sluit, hoort u het befaamde hoorspel van weleer. Wanneer u naar het toneel kijkt, ziet u iets wat doet denken aan een acrobatische act.

Voor informatie en speellijst kijk op: www.thrillertheater.nl

Sander de Heer in de film 'Razend' naar een boek van Carry Slee.

Sander speelt in de nieuwe speelfilm 'Razend' een van de hoofdrollen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee en wordt geregisseerd door Dave Schram. Naast Sander de Heer maken o.a. Ariane Schluter, Olga Zuiderhoek en Thijs Romer deel uit van de cast. De première staat gepland voor oktober 2011. Voor meer informatie zie: www.razenddefilm.nl